Over ons

WAAROM U EEN TOTAALOPLOSSING IN GESPECIALISEERDE FACILITAIRE DIENSTEN NODIG HEBT

Voor dagelijkse facilitaire diensten zoals cleaning, catering en security kunt u terecht bij heel wat leveranciers. Runt u een facilitair bedrijf, dan bent u zelf zo'n leverancier. Maar wat als u meer gespecialiseerde facilitaire diensten nodig hebt of wilt aanbieden?

Schakel dan een professionele partner in die een totaaloplossing biedt voor al die specifieke diensten. Die partner is Bluebridge Services. U vindt bij ons specialisten in:


Verhuizingen en logistiek

HVAC

Industrial cleaning

Onderhoud van gebouwen

Toegang

Elektriciteit

200

MEDEWERKERS

>20000

KLUSSEN PER JAAR

130

VOERTUIGEN

7

STRATEGISCHE VESTIGINGEN
SPECIALISTEN

CORRECTE PRIJS WAARD


Het spreekt voor zich dat we in onze rangen heel wat specialisten hebben. Medewerkers met ervaring en knowhow. Ze weten van aanpakken, werken deskundig en snel, en munten uit door een enorme drive en flexibiliteit. Bluebridge Services levert vakwerk, daar mag u zeker van zijn.

Bij zo'n professionele service hoort een correcte prijs. Waarom? Omdat we een beleid op lange termijn voeren en onze medewerkers correct betalen, want ze zijn het waard. Dat zult u meteen ervaren als u met ons werkt.


AANPAK

Duurzame ontwikkeling


Bluebridge Services onderschrijft de doelen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) van de Verenigde Naties. Thema's zoals innovatie en duurzame infrastructuur, duurzame consumptie en productie, en duurzame en betaalbare energie liggen ons na aan het hart. Daarom maken wij in ons vakgebied werk van:

Papierloze administratie;

Recycleerbare verhuisdozen zonder tape;

Milieubewust wagenpark.

Upcycling meubilair.

VEILIG WERK

IS GOED WERK


Bij fatsoenlijke jobs hoort veilig werk. In onze activiteiten staat veiligheid voorop. Daarom werken onze specialisten altijd met beschikbare veiligheidskleding. Voor de opstart van een opdracht brengen we voor hen de mogelijke gevaren in kaart en we bespreken die ook met u als opdrachtgever.

Door respectvol met elkaar om te gaan, creëren we een aangename sfeer waarin iedereen zich goed voelt en graag komt werken. De volgende aspecten moeten voor ons altijd in orde zijn:


ISO 9000 certificaat;

Gecertificeerd personeel;

Correcte verzekeringen.

Aangepast rijbewijs.

Zes bedrijven onder één koepel


Bluebridge Services biedt een compleet pakket geïntegreerde facilitaire diensten aan de grote facilitaire spelers, nationale overheidsinstellingen en bedrijven.

Vanuit 7 strategisch gekozen vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt staan we steeds tot uw dienst.


"No traditional cleaning, no catering, no security. Wat we dan wel doen? Al de rest!"


Login planifix